Beautiful skin, begins with exceptional skincare >

Elke huid heeft andere noden. Daarom gaat onze huidtherapeut samen met jou op zoek naar de beste oplossingen.
Bij ieder segment van Diego dalla Palma professional werken we met unieke complexen en actieve ingrediënten. Deze zitten telkens in de producten voor de verzorging in het instituut, maar ook in de producten voor thuisgebruik.

Producten voor thuisgebruik zijn essentieel voor het behalen van mooie resultaten op vlak van huidverbetering.

Cleansing

Het cleansing gamma bevat reinigende en ontgiftende producten die de vitaliteit van de huid verbeteren. De focus ligt op het CELL DETOXIUM complex. Het activeert het ontgiften en stimuleert het vernieuwen voor een gezonde, gladde huid die vrij ademt.

Reinigen is de eerste stap in jouw huidverbeteringstraject. Overdag wordt je huid blootgesteld aan vuil zoals bacteriën, uitlaatgassen, stof, zweet, talg en make-up. Dit laagje vuil lost niet op met water alleen. Zonder afwasmiddel wordt de vaat ook niet schoon. Daarom is die eerste stap in je dagelijkse beautyroutine zo belangrijk. Na het reinigen is je huid klaar om actieve ingrediënten op te nemen en om te revitaliseren. Revitaliseren betekent letterlijk: nieuw leven inblazen, herleven. Je geeft je huid de impuls om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit doen we oa. met het detoxifying essential concentrate en de purifying clay masks.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je o.a. terecht voor een cleansing behandeling.
De cleansing behandeling ontgift huidcellen en stimuleert het vernieuwingsproces. Je huid is klaar om te revitaliseren en alle actieve ingrediënten goed te absorberen. Na het reinigen ontgift het CELL DETOXIUM complex, ondersteund door het 51+3 HYALU COMPLEX™, je huid. Het is versterkt met anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden: co-enzym Q10, alfa-liponzuur en vitamine C en E om je huid te beschermen en het intern evenwicht optimaal te herstellen.

Voor wie? Voor iedereen die een zuiverende, reinigende en ontgiftende behandeling nodig heeft.

Moisturizing

Het moisturizing gamma bevat hydraterende producten voor de vochtarme en droge huid. Ze werken op basis van het 51+3 HYALU COMPLEX™ met in dit geval een verhoogde concentratie aan hyaluronzuren, om alle lagen van de huid te voorzien van vocht, én aan ceramides voor het herstellen van de natuurlijke barrièrelaag.

Een vochtarme of gedehydrateerde huid (tekort aan vocht) is niet hetzelfde als een droge huid (tekort aan vet/talg). Een droge huid heeft een verminderde talgproductie en is een huidtype. Een vochtarme huid heeft tekort aan water en is een huidconditie die bij alle huidtypes voorkomt door een verstoring van de natuurlijke barrièrelaag. De droge huid heeft van nature een zwakkere beschermlaag en is zo per definitie bijna altijd vochtarm.

Is je huid gevoelig, voelt ze overal droog aan, jeukt ze, ziet ze er dof uit met schilfers? Dan heb je waarschijnlijk een droge huid en heb je altijd behoefte aan een extra voedende crème met hydraterende bestanddelen, zoals de 24h hydro plumping cream.

Voelt je huid tegelijk vet en droog aan, vertoont ze samengetrokken poriën en fijne droogtelijntjes? Dan heb je een vochtarme huid die altijd behoefte heeft aan een crème met hydraterende bestanddelen, zoals de 24h hydro replenishing cream.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor moisturizing behandelingen.
De moisturizing behandeling hydrateert je huid optimaal, waardoor het verouderingsproces vertraagt. En ze herstelt de vochtarme conditie van je huid, waardoor ongemak en trekkerigheid verminderen.

Voor wie? Voor iedereen vanaf 25 jaar, als ondersteuning voor het behoud van optimale hydratatie. Voor iedere huid die nood heeft aan extra hydratatie. En in het bijzonder voor iedereen met een fijne en droge huid die onaangenaam trekt en droog aanvoelt.

Purifying

Het purifying gamma brengt een vette huid opnieuw in balans.

Een vette huid produceert te veel talg (sebum) dat een blinkend, olieachtig laagje op de huid vormt. Ze is dik, vertoont grove poriën en heeft aanleg tot mee-eters, puistjes en acne. Teveel aan talg verstopt de afvoer van de talgklieren en sluit ze af. De huid kan ook alleen plaatselijk vet zijn (T-zone: voorhoofd, neus en kin) en op andere plaatsen normaal of vochtarm zijn. Dan spreken we van een gecombineerde huid.

Purifying producten brengen een vette huid weer in balans. Verwijde poriën en onzuiverheden verminderen, je huid wordt egaler. Dit gamma voor een vette of gecombineerde huid bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ en een cocktail aan krachtige NO-A.G.E peptiden voor een jeugdige vette huid, zoals bij de sebum-normalizing cream SPF15, én ook voor een mature vette huid, zoals bij de 24h matifying anti-age cream. De natuurlijke veerkracht van de huid wordt ondersteund en collageenaanmaak wordt geboost, Bakuchiol ACN is een krachtig anti-oxidant, dat ontstekingsremmend werkt en de talgafscheiding in balans brengt.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor purifying behandelingen.
De purifying behandeling zuivert, brengt het “ecosysteem” van de huid opnieuw in evenwicht en normaliseert de talgproductie, waardoor verwijde poriën en onzuiverheden verminderen.

Voor wie? Voor iedereen met een vette huid met verhoogde talgproductie (blinkende zone, grote poriën, doffe en oneffen teint).

Icon time

Wat je leeftijd ook is, Icon Time biedt dé oplossing tegen huidveroudering.

Verouderen is net zo onvermijdelijk als het verstrijken van de tijd. Je huid verandert en wees gerust, iedereen krijgt ermee te maken. Huidveroudering wil je tegengaan of op zijn minst vertragen. 

Het verouderingsproces heeft rechtstreeks invloed op het bindweefsel/collageen van je huid … Resultaat? De veerkracht en elasticiteit verminderen met o.a. rimpels tot gevolg. Icon Time is een intensieve anti-agelijn die het 51+3 HYALU COMPLEX™ combineert met krachtige peptidecomplexen, verrijkt met stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platina.

 • revitalizing: Anti-InflammAging system en microstof van zilver beschermen je huid tegen externe factoren die huidveroudering versnellen, zoals in de 24h revitalizing anti-age cream.
 • redensifying: Proderma peptiden, NO – A.G.E peptiden en golden collagenine stimuleren productie van nieuw collageen en verbeteren de elasticiteit, zoals in de 24h redensifying anti-age cream.
 • renewal: AGE DELAY Complex en het Platinum Skin Matrix peptidecomplex produceren een “jeugd”protëïne, ook van nature in de huid aanwezig, waardoor veroudering vertraagt, zoals in de 24h skin renewal anti-age cream.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor een Icon Time anti-agebehandeling.

Een anti-agebehandeling om veroudering te voorkomen, te bestrijden en de vorming van nieuw collageen te stimuleren. De ICON TIME anti-agebehandeling regenereert een vermoeide huid en bestrijdt vertraging van huidfuncties.

Voor wie?

Een anti-agebehandeling voor iedere huid die gekenmerkt wordt door de eerste tekenen van veroudering, rimpels en verlies aan veerkracht.

Ideaal voor iedereen vanaf  50 jaar en vanaf de pre-menopauze om een rijpere huid te regenereren en haar capaciteit om zichzelf te vernieuwen te stimuleren.

Fillift

Fillift is geïnspireerd op esthetische geneeskunde om gelaatscontouren te verstevigen en te verstrakken, het gelaat te modelleren en expressielijnen en diepe rimpels te verminderen.

Een netwerk van fijne collageen- en elastinevezels is van nature in je huid aanwezig. Het is essentieel voor een compacte en stevige huid.
Dit netwerk is broos en ongezonde voeding, veroudering, te veel suiker, zonschade, roken, tasten de bindende structuur aan waardoor vezels tussen de huidlagen afbreken. Schade kan reeds op jonge leeftijd (30-40 jaar) ontstaan: elasticiteit vermindert en expressielijnen worden zichtbaar. Je huid verliest haar harmonie: ze verslapt, volumes veranderen, holle zones (ogen, slapen, wangen) ontstaan, gelaatscontouren verliezen vorm. Ook je gelaatsuitdrukking verandert: je gelaatstrekken verstrengen, expressierimpels worden permanent en de zone rond je ogen oogt minder fris.

De uitzonderlijke  anti-agewerking van Fillift is gebaseerd op actieve bestanddelen uit de esthetische geneeskunde. Het revitaliserende 51+3 HYALU COMPLEX™, verrijkt met Collalift®18 (beschermer van het collageennetwerk) en hoogwaardige peptidecomplexen zorgen voor een dynamische lifting.

De 24h remodelling lifting effect cream, de smoothing eye & lip contour cream en het double lift serum day & night zijn de absolute toppers.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor Fillift behandelingen.
De Fillift behandeling  geeft je huid meer veerkracht en stevigheid, lift hangende oogleden, vult fijne lijntjes en verzacht diepere rimpels. Je gelaatstrekken verzachten, je uiterlijk wordt frisser en jeugdiger, weerstand tegen externe factoren verbetert.

Voor wie? Voor elke huid die last heeft van verslapping en verminderde stevigheid, hangende oogleden, zichtbare expressierimpels, lijntjes rond de mond en diepere rimpels.

Skin Map

Skin Map biedt een oplossing voor schade veroorzaakt door oxidatieve stress en externe factoren. 

Je huid krijgt veel te verduren. Ieder dag beïnvloeden interne en externe triggers de structuur van je huid. Ongezonde levensstijl, roken, stress, zonlicht, luchtvervuiling, … leiden tot moleculaire schade, en uiteindelijk tot een doffe huid, dehydratatie, verhoogde talgproductie, roodheid of ontstekingen, ongelijkmatige pigmentatie en vervroegde huidveroudering. Maar alles start bij je huid-DNA. Vaak zijn huidonvolkomenheden genetisch bepaald en moeten deze lokaal behandeld worden.  

Skin Map is ontwikkeld na diepgaande epigenetica-onderzoeken (studie van erfelijkheidsleer en veranderingen in het DNA) en op basis van ROYALACTIN EPI-peptide. Het bootst de krachtige werking van royalactin na en versnelt de regeneratie van de huid. Opmerkelijke anti-age-eigenschappen stimuleren de herstelprocessen van verschillende onvolkomenheden op lokale zones. Je huid wordt gezonder, steviger en stralender.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor een Skin Map behandeling. Aan de hand van je huidtype en huidconditie adviseren zij welke producten van Skin Map het best bij jouw huid passen.

Voor wie? Voor ieder huidtype. Skin Map richt zich specifiek op onvolkomenheden op specifieke zones op het gelaat. 

Soothing

Producten voor een gevoelige of overgevoelige huid worden steeds belangrijker want 6 à 7 op 10 geven aan een gevoelige huid te hebben en op zoek te zijn naar behandelingen of producten met milde formules.

De gevoelige of overgevoelige huid wordt gekenmerkt door :

 • onaangename reacties (prikkend, brandend, pijnlijk en tintelend) op invloeden van buitenaf,
 • roodheid en irritatie overal op het lichaam, maar vooral op gevoelige delen van het gelaat,
 • ontstekingen,
 • vroegtijdige tekenen van veroudering.

De soothing producten kalmeren je tere huid en beschermen haar tegen agressieve invloeden. Ze verminderen irritatie en brengen de natuurlijke afweer in balans. Het deeply nourishing anti-ageing serum met ProSENSE PEPTIDE vermindert aanzienlijk de mogelijke ontstekingen door verhoogde gevoeligheid. Terwijl de deeply nourishing and soothing 24h cream de huidbarrière herstelt door het ceramide plus cpx. 

De soothing producten zijn alcohol- en parfumvrij, hebben een laag percentage aan schuimmiddelen, zijn getest op zware metalen (chroom, lood, kwik, arsenicum, kobalt en nikkel) en speciaal geformuleerd met een zo beperkt mogelijk aantal ingrediënten om een hoge tolerantie te verzekeren.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor soothing behandelingen.
Protocollen werden speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en reactieve huid. Elk detail werd bestudeerd, bestanddelen, formules en opleidingen, want specifieke vaardigheden zijn van belang voor een reactieve en kwestbare huid.
Zelfs voor een extreem gevoelige huid, zoals de oncologische die gevoeliger is door kankerbehandelingen, bestaat een specifiek protocol en massage.

Voor wie? Voor de specifieke gevoelige en overgevoelige huid. Deze huid moet hertelt en op een zachte manier verzorgt worden.

Resurface

Resurface² , op basis van fruitzuren, bereikt een vernieuwing van je huid zonder vervelende neveneffecten of ontstekingsprocessen, dankzij:

 • REVIVYL: stimuleert huidvernieuwing en beschermt het microbioom, de “onzichtbare wereld van goede bacteriën”,
 • HA ANTI-IRRITANT SYSTEM: handhaaft een optimale hydratatie en verhoogt de tolerantie tegen zuren.

Fruitzuren en chemische peelings worden vaak gebruikt om rimpels, acnelittekens en onvolkomenheden te verminderen en een oneffen teint te egaliseren, rekening houdend met het delicate aspect van je huid. Maar hoe krachtiger, hoe groter het risico op aantasting van de huidbarrière, dehydratatie, roodheid en ongemakken. Resurface² werkt met de nieuwste generatie zuren zodat mogelijke schade wordt beperkt.

Chemische peelings hebben zowel effecten op korte en lange termijn. Al na de eerste toepassing is je huid frisser en stralender. Ze wordt bevrijd van dode huidcellen en gaat er gelijkmatiger uitzien. Op lange termijn en een regelmatige toepassing zorgen deze zuren voor een egale huid, fijne poriën en kleine rimpeltjes worden gladgemaakt.
Een professionele peelingkuur helpt je huid om beter vocht op te slaan en om haar vernieuwingsprocessen te versnellen. Een aangepaste begeleiding voor thuis verhoogt de effecten duidelijk.

Bij de Diego dalla Palma professional huidtherapeuten kan je terecht voor de chemische peelings van resurface². De freshUP behandeling heeft een duidelijk effect op korte termijn, de huid is diep gereinigd en fris. Een proAGE- of skinREFINE-kuur van 6 behandelingen (incl. producten voor thuisgebruik) biedt uitzonderlijke resultaten op lange termijn.

 • De proAGE-kuur bestrijdt rimpels en zichtbare tekenen van veroudering.
 • De skinREFINE-kuur verbetert de gevolgen van jeugdacne, acnelittekens, mogelijke huidverkleuring en ongelijke huidtextuur.

Voor wie? Voor elk huidtype. Een hypergevoelige huid of een huid met huidziektes zoals eczeem, psoriasis, neurodermititis of herpes moet eerder afzien van een behandeling met zuren. Bij een rijpe huid gaan zuren tekenen van huidveroudering tegen. Een vale en vermoeide huid wordt weer rozig fris! Bij een onzuivere huid met grove poriën zorgen ze voor een gelijkmatige teint zonder puistjes en onzuiverheden. Bij pigmentvlekken en huidverkleuringen door acne brengen ze verlichting.

Organic

Organisch betekent hetzelfde als “biologisch”. Dus bij het maken van organische of biologische producten houdt de producent rekening met milieu, mens en dier.

Onze organic-producten dragen het fel begeerde COSMOS Organic Ecocert keurmerk.

Onze producten met dit milieukeurmerk bevatten voor minimum 95% natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige olie, vetten en wassen, kruidenextracten of etherische oliën en aroma’s uit gecontroleerd biologische teelt of rechtstreeks uit de natuur volgens strenge richtlijnen. Er zijn ook strenge eisen voor verpakkingen en de afbreekbaarheid van ingrediënten.

Extra informatie: Diego dalla Palma professional beschikt over het Responsable Care Program-label dat aantoont dat alle producten zijn geproduceerd volgens de ”Groene chemie fylosofie”. 

Voor elke huid een scrub en een masker.

Zeer innovatieve producten die oplossingen bieden voor specifieke behoeften. Intensieve behandelingen die buitengewone resultaten opleveren in een recordtijd.

Hier spreken we over 3 SUPER SCRUBS & en 3 SUPERMASKS.

SUPER SCRUBS: Een geëxfolieerde huid is gladder en neemt beter vocht op. De 3 super scrubs zijn aangepast aan je huidtextuur en de behoeften van je huidtype. Ze verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden én bevorderen de celregeneratie, waardoor je huid er zachter, jonger en gezonder uitziet.

SUPER MASKS: Deze innovatieve gezichtsmaskers hebben het vermogen om snel je huid te hydrateren, de huidstructuur te verbeteren en huidproblemen snel aan te pakken.

Body energy

“The science of connections”
PNEI is de wetenschap die oude Oosterse wijsheden met hedendaagse know-how combineert. Micro met macro, lichaam en geest, de persoon als een geheel bestuderend. Ze analyseert verbanden tussen leefomgeving-huid-inwendige organen en psyche, gericht op oorzaken van onvolkomenheden in plaats van alleen het behandelen van uiterlijke kenmerken.
Aan de basis van PNEI ligt de verbinding van communicerende systemen: het zenuwstelsel (N (nervous system)), het endocriene systeem (E) en het immuunsysteem (I), die elk uit een geheel van cellen bestaan. Deze systemen kunnen elkaar beïnvloeden en kunnen tegelijkertijd een invloed hebben op de psyche (P) die op haar beurt diezelfde systemen beïnvloedt.
Dit grote bio-energetische netwerk, dat het leven mogelijk maakt, verbetert de gezondheid van huid en lichaam en beschermt het welzijn van het individu. Onvolmaaktheden zoals cellulite of plaatselijke vetophopingen komen voort uit een verstoring van het evenwicht van het communicerende netwerk.

Body Energy-producten zijn op basis van het OLIVINE ACTIVE SYSTEM: een actief ingrediënt dat celcommunicatie herstelt.
Olivijn, ook wel chrysoliet of peridoot genoemd, is rijk aan magnesium en geeft cellen die onder vermoeid zijn en onder spanning staan, nieuwe kracht:

 • stimuleert celstofwisseling
 • verhoogt celenergie en vitaliteit
 • vermindert stress in de cellen
 • vermindert productie van vrije radicalen
 • voorkomt vroegtijdige celveroudering

Het bio-energetisch mineraal verlicht stress, verkwikt lichaam en geest en heeft een ondersteunende invloed op het verdrijven van negatieve invloeden en emoties. Het beïnvloedt PNEI-interacties op doeltreffende wijze.

Sun

Zonnebescherming voor iedereen, veilig en zonder huidschade vitamine-D opnemen.

Specifieke zonbescherming, van de hoogste tot de laagste factor. Dit voor een gevoelige huid of voor wie al gewoon is aan de zon. Voor een jonge of rijpere huid, lichte of donkere huid, mama’s en papa’s of baby’s en kindjes. 

Om te beschermen, sneller te bruinen, vorming van huidvlekken te voorkomen én opnieuw te hydrateren tijdens en na het zonnen. Dit met een volledige bescherming tegen UVA/UVB/IR/blauw licht.
Dit is de Smart protection for a perfect sunny day van Diego dalla Palma professional. 

Goede zonnebescherming is een noodzaak! Daarom bevatten zonneproducten van Diego dalla Palma professional specifieke actieve ingrediënten die de huid optimaal beschermen, terwijl we een mooie bruine kleur garanderen.

 • nieuwe generatie stabiele zonnefilters (Tinosorb®M, Tinosorb®S, Uvinul®A plus),
 • DNA Smart protection – UVA/UVB/IR/HEVL – zonnebescherming: beschermt tegen het schadelijke lichtspectrum van de zon (waaronder blauw licht) en bevordert het DNA-herstel zodat veroudering vertraagt,
 • water resistant,
 • bronzyl: stimuleert natuurlijke aanmaak van melanine,
 • respecteert het milieu.

Zonneproducten van Diego Dalla Palma professional zijn verdeeld in 3 segmenten:

 • sunrise: voorbereiden
 • sunshine: beschermen
 • sunset: hydrateren en kleur behouden