Make-up met
extra touch >

Make-up met dat tikkeltje meer 

RVB LAB the make up doet meer dan mooie gelaatstrekken accentueren en onvolkomenheden verdoezelen. Want de producten bevatten actieve bestanddelen die de huid extra verzorgen. De comfortabele texturen en de trendy kleuren maken het plaatje compleet.

De kwaliteit van de producten ligt in de actieve bestanddelen zoals vitamine A en E, zonnefilters, collageen pre-peptide en gemicroniseerde pigmenten. Dat maakt RVB LAB the make up geschikt voor elk huidtype, jong en oud. Zélfs voor een gevoelige of couperosehuid. Perfect voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid.

Diego dalla Palma – Thé artist

De make-upartiest Diego dalla Palma zette in de jaren zeventig de make-upwereld op zijn kop. Het maakte van hem de bekendste Italiaanse make-upexpert ter wereld. The New York Times noemde hem zelfs ‘de Italiaanse make-upprofeet’.

Zijn revolutionaire, uitdagende make-uplooks en ironische twist in zijn communicatie, bezorgden hem een provocerend imago. Met succes, want zijn merk Diego dalla Palma groeide uit tot een icoon. 

RVB Lab

Know how en creativiteit

RVB LAB The make-up is een 100% exclusief Italiaans merk ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. Zo wordt elk product bestudeerd en getest in het eigen labo en geproduceerd in Italië. 

De productie is volledig onder toezicht van en volgens de laatste Europese regelgevingen. Hierdoor en in combinatie met de modernste technologieën zijn de producten zeer toegankelijk voor iedereen. Ook voor vrouwen met een gevoelige of couperosehuid, vrouwen tijdens een chemokuur of gewoon de rijpere en jonge huiden.

 

De formules
zijn >

veilig

doeltreffend

duurzaam

De make-up is veilig en rijk aan actieve bestanddelen met bewezen doeltreffendheid.

  • De producten bevatten geen zware metalen (nikkel, lood, chroom, kwik, arseen, cadmium), in overeenstemming met ‘Aanhangsel II van de CE-verordening nr. 1223/2009’.
  • De producten bevatten geen gluten of glutenderivaten, ter bescherming van personen met glutengevoeligheid (geen coeliakie).
  • De formulering van de nagellakken zijn “5 vrij” en bevatten dus geen stoffen die mogelijk schadelijk zijn zoals formaldehyde en/of harsen, tolueen, kamfer, ftalaten (DIBUTYL PHTHALATE o DBP).
  • De producten bevatten geen MIT en Isothiazolinonen, formaldehyde donors, parabenen of andere conserveringsmiddelen met een hoger risico op irritatie.
  • RVB LAB the make up wordt niet getest op dieren, noch als eindproduct, noch als prototype, in overeenstemming met de huidige Europese regelgeving.