Stap 1

Stap 1: The first beauty step... Face detox.

Elk schoonheidsritueel begint met het reinigen en tonifiëren van de huid om make-up en onzuiverheden te verwijderen en de huid te ontgiften. Alle cleansers van Diego dalla Palma professional bevatten het actief ingrediënt cell detoxium. Met zijn diep ontgiftende eigenschap vangt het de toxines (vervuilende en giftige stoffen) op in de huid. De huid is hierdoor beter gereinigd en de werking van andere actieve ingrediënten wordt versterkt.
1
Stap 1
Stap 2

Stap 2: Serum

Een serum is vergelijkbaar met een crème, maar met een hogere concentratie aan actieve ingrediënten. Dit om specifeke problemen op te lossen en ter ondersteuning van de crème. Door het gebruik van een serum heb je ook minder hoeveelheid van je dagelijkse crème nodig.
2
Stap 2
Stap 3

Stap 3: Oogcrème

Een oogcrème heeft een lichtere structuur om de gevoelige zone rond de ogen te beschermen en te voeden. Deze is essentieel om mogelijke tekenen van veroudering zoals rimpels, donkere kringen, wallen, expressielijnen tegen te gaan of te verminderen.

Deze crème breng je aan op de zone rond de ogen. Dit doe je met lichte tokkelende bewegingen om de micro-circulatie in de huid te activeren voor een betere werking.
3
Stap 3
Stap 4

Stap 4: Dag & nachtcrème

Een dag- of nachtcrème wordt bepaald naar gelang je huidtype en heeft een voedende functie. Hoe droger de huid, hoe rijker de crème. Een crème breng je telkens aan op je gelaat, hals én decolleté. Dit met inmasserende bewegingen, startend van het midden naar de buitenzijde.
4
Stap 4
Stap 5

Stap 5: Dagelijkse bescherming

Dagelijkse blootstelling aan de zon en luchtvervuiling beschadigen je huid. Je huid verliest haar glans en elasticiteit.

Externe factoren zoals smog, uitlaatgassen, rook, zware metalen en fijn stof bedekken je huid en zijn boosdoeners voor de gezondheid van de huid. Je huid kan niet voldoende ademenen en huidfuncties functioneren niet optimaal.
Dagelijkse blootstelling aan de zon versterken zelfs dit proces. UVB-stralen zorgen voor een fragiele, doffe huid en hyperpigmentatie. UVA-stralen breken de collageen- en elastinevezels af waardoor vroegtijdige veroudering optreedt.

Een dagelijkse bescherming, zélfs in de winter, is dus cruciaal om je huid optimaal te beschermen en zo in balans te brengen én te houden.
5
Stap 5
Stap 6

Stap 6: Extra's

Extra verzorging is aangeraden om je huid in balans te houden en zo de resultaten van huidverbetering te versterken en langer te behouden. Hiervoor maken we onderscheid tussen verschillende groepen van producten.

Masker:
Een masker is een boost-behandeling van actieve ingrediënten om je huid extra te behandelen voor bepaalde onvolkomenheden of extra te hydrateren, voeden, zuiveren of kalmeren. Dit kan op crème- of gelbasis of in een vliesvorm zijn.
Hoe te gebruiken? Breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het 10 à 15 minuten rusten. Een crème of gelmasker spoel je grondig af met water. Bij een vliesmasker masseer je het residu in op gelaat en decolleté.

Scrub:
Een scrub is een crèmige formule met een lichte of iets grotere korrel die de dode huidcellen verwijdert. Dode huidcellen zorgen voor een doffe teint en laten de andere producten moeilijker de huid binnendringen. Op regelmatige basis de huid scrubben zorgt voor een mooiere, gladdere huid met een frisse teint.

Kuur:
Diego dalla Palma professional werkt geregeld met een kuur of boost-programma om uw huid in 7 of 30 dagen tijd in balans te brengen. Dit met een combinatie van andere producten voor thuisgebruik en mogelijks in combinatie met verzorgingen in het instituut
6
Stap 6