Maak je huid herfstklaar. >

De zomer was zo zalig! Maar … misschien heb je zonneschade of pigmentvlekjes opgelopen. Misschien ziet je huid er dof uit. Dan is de herfst het moment om je huid te herstellen!

Door te exfoliëren krijg je terug een stralende huid. Gebruik daarvoor onze superscrubs

Scrubben helpt droge en dode huidcellen verwijderen die zich op je huid hebben opgestapeld en onthullen een nieuwe, gezonde huid. We hebben een scrub voor elk huidtype:

De mask scrub, een 2-in-1 product dat voldoet aan de twee belangrijkste behoeften van een onzuivere of vette huid. De sauna scrub, een energieherstellende scrub om de rijpere huid een frisse nieuwe look te geven (rijk aan hyaluronzuur). En zelfs personen met een gevoelige huid kunnen genieten van een scrub, onze zachte en milde gommage scrub met delicate exfoliërende fruitenzymen.

Je scrubt best ’s avonds omdat je huid vernieuwt en herstelt wanneer je slaapt. Één- of tweemaal per week scrubben, versnelt het vernieuw- en herstelproces. Je wordt ‘s morgens wakker met een stralende huid!

Ook hydrateren is een goed idee na die zonnige zomermaanden. De vochtbalans weer op punt brengen, zodat je huid kan opboksen tegen de boosdoeners van herfst en winter.

Niet alleen de huid van je gelaat maar ook die van je lichaam heeft dat nodig. Ik ben vast niet de enige die haar huid in de herfst en zeker in de winter wat voelt trekken. Haal dus de grote middelen boven! Smeer meteen na douche of bad wanneer je huid nog nat aanvoelt. Extra hydratatieboost!

Geef je huid in de herfst dus die extra liefde! Ze herstelt zo van de zomer en bereidt zich voor op de winter.