Huidverbetering op latere leeftijd? Alle zeilen bijzetten >

We gaan duidelijk zijn: op latere leeftijd is er minder collageen in de huid aanwezig. Daarom moeten we alle zeilen bijzetten voor huidverbetering. Dat klinkt niet leuk hé? Maar we zijn wel graag eerlijk. Een behandelplan gericht op anti-aging moet allesomvattend zijn. Alleen op die manier behalen we goede resultaten. Lees hier alles over het ultieme behandelplan.

  1. Dagelijks gebruik van hoogwaardige producten: Het smeren van een vette crème (“want een vettere huid krijgt minder snel rimpels”) heeft geen effect op de aanmaak van collageen, en dus ook niet op het voorkomen van rimpels. Grijp liever naar producten met hoge percentages aan actieve werkstoffen, die écht tot in die diepere huidlagen kunnen doordringen, zoals de producten van Diego dalla Palma professional. Ze bevatten unieke carriers waardoor ze tot diep in de huid doordringen. Van peptiden en retinol is wetenschappelijk bewezen dat ze de collageenaanmaak stimuleren. Wil je deze ingrediënten toevoegen aan jouw skincareroutine? Onze huidtherapeuten kunnen helpen om een persoonlijk protocol op te stellen, plan hiervoor eenvoudig een afspraak in. Bescherm daarnaast je huid dagelijks tegen milieuverontreiniging en schadelijke UV-stralen met de daily protection fluid van Urban Life.
  2. Behandelingen bij onze huidtherapeuten: Onze huidtherapeuten bieden verschillende behandelingen aan die met elkaar gecombineerd kunnen worden om tot het best mogelijke resultaat te komen. Ze verbeteren de structuur en de souplesse van je huid, door het stimuleren van celvernieuwing en collageenaanmaak. Voorbeelden zijn de Icon Time-behandeling, de Fillift-behandeling of de Resurface anti-agekuur. De werking en resultaten zijn veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk bewezen.

Ten slotte!

Heb geduld: Je huid moet zich meermaals vernieuwen vooraleer je de eerste tekenen van verbetering ziet. Bij de oudere huid is het vernieuwingsproces nog vertraagd. Voor het beste resultaat geldt dan ook: heb geduld! Het uiteindelijke resultaat kan pas maanden later zichtbaar zijn.

Wees realistisch: Rimpels volledig verwijderen is niet mogelijk. Wel kunnen we rimpels verzachten, minder opvallend maken, de structuur van je huid verbeteren en je uitstraling opfrissen.

Huidverbetering op latere leeftijd? Alle zeilen bijzetten!