Trakteer je huid op een Summer Boost verzorging en ga stralend de zomer in! >

Een frisse, vernieuwde huid!

Reinigen, scrubben, masseren, een masker en de SPECIAL FLOW super active zorgen voor huidverjonging en een frisse, vernieuwde huid.

Elke gelaatsbehandeling bestrijdt het verouderingsproces. En deze Summer Boost verzorging legt de nadruk op massage en de SPECIAL FLOW super active.

Een massage is de perfecte manier om te ontspannen, stress te verlichten en je geest in balans te brengen. Want net als lichaamsspieren hebben ook je gelaatsspieren af en toe een massage nodig. Een massage boost ook je bloedsomloop, stimuleert de lymfevaten en ontgift je huid. Je zal stralen deze zomer!

De SPECIAL FLOW super active-ampoule is een innovatieve ‘zuurstof-drager’ die de microcirculatie verbetert, het celmetabolisme stimuleert, de huidtextuur verfijnt, de productie van collageen en elastine versnelt en je huid beschermt tegen samentrekkingen van spieren die je gelaatsuitdrukking regelen. Bovendien bestrijdt het ook alle soorten huidverkleuringen (roodheid en ongelijkmatige teint) en een grauwe, dof uitziende huid.

Verwen jezelf met deze combo. Het is een ideale verzorging voor:
Een vermoeide en dof uitziende huid
Een huid met een ongelijkmatige teint
Een huid met rimpels veroorzaakt doornatuurlijke veroudering en veroudering door de zon
Een huid met expressielijnen
En voor de onzuivere huid, vergrote poriën enonvolkomenheden

Daarbij … jezelf trakteren op een Summer Boost verzorging zal ook je humeur een boost geven en je een stressvrij uur bezorgen.

Jezelf laten verwennen in een rustige omgeving, zal je goed doen!